Scoala de dans Magic Steps ofera cursuri dans copii Bucuresti potrivite copiilor cu varste cuprinse intre 4-16 ani. In cadrul grupelor de initiere, copiii invata in primul rand sa capete o postura adecvata si un mers corect.

Cei mici, cu varste cuprinse intre 4-6 ani, se familiarizeaza cu dansul  prin jocuri si elemente care ii ajuta sa coordoneze simultan mai multe parti ale corpului.

Cursurile de dans pentru copii sunt stimulative, recreative si energice!

 

In cadrul acestor cursuri dans copii Bucuresti se vor lucra dansuri sportive, dansuri moderne, dansuri populare si elemente de baza de balet. Melodiile sunt foarte ritmate si foarte usor de reprodus, ora de antrenament devenind pentru ei o activitate extrem de placuta.

Incercam sa coordonam mai multe parti ale corpului in acelasi timp, piciorusele se misca intr-un fel, facem un exercitiu pentru maini, iar trunchiul face un alt exercitiu.

Este foarte important sa reusim sa capatam mobilitatea de care avem nevoie pentru ca ulterior sa incercam sa pregatim si exercitii mai complexe.

 

cursuri dans copii Bucuresti

 

Dupa varsta de 6 ani, copiii reusesc sa se coordoneze mai usor, sunt mai receptivi la anumite miscari si pot executa coregrafii mai complexe.

Cursurile de Dans modern sunt structurate în funcţie de vârsta copiilor:

 

Iata programul propus de scoala noastra pentru un curs de dans pentru copii:

 

Incalzire. Intotdeauna lectia de dans incepe cu incalzirea. 

Pregatim toate partile corpului incepand cu capul, umerii, trunchiul, bazinul, genunchii, picioarele iar la final facem sarituri, alergare pe loc.

Dans. Dupa incalzire incepe predarea dansului propus pentru cursul respectiv.

Alegem o melodie foarte ritmata, combinam cateva elemente de miscare intr-o coregrafie simpla insa care sa le solicite cat mai multe grupe musculare in acelasi timp. Astfel, capatam o conditie fizica excelenta, rezistenta la efort iar ora de antrenament  devine extrem de placuta, devenind practic o provocare pentru cei mici.

Antrenament fizic si Streching. Antrenamentul fizic presupune sa lucram la salteluta exercitii care sa ne ajute sa capatam o conditie fizica buna: abdomene, genuflexiuni, extensii, exercitii pentru musculatura bratelor, musculatura spatelui etc. Pentru cursul de dans cei mici au nevoie de o salteluta de izopren. Exercitiile de streching de la finalul cursului ajuta musculatura sa se relaxeze, ajuta la flexibilitate si la imbunatatirea pozitiei generale a corpului.

Pe masura ce cresc si capata mai multa experienta si mobilitate copiii trec la grupele de Intermediari si Avansati  si participa la numeroase Festivaluri, Spectacole si Concursuri organizate de Federatia Romana de Dans Sportiv.

 

Cursuri dans Hotel Caro:

  Grupa Kiddie 1:

  • 2 sedinte/saptamana – sedinta 40 min.
   TOTAL: 8 sedinte: 300 RON
  • 1 SEDINTA: 70 RON

  Grupa Kiddie 2:

  • 2 sedinte/saptamana – sedinta 50 min.
   TOTAL: 8 sedinte: 300 RON
  • 1 SEDINTA: 70 RON

   Grupa Kiddie 3:

   • 1 sedinta/saptamana – sedinta 50 min.
    TOTAL: 4 sedinte: 240 RON
   • 1 SEDINTA: 70 RON

    

   Grupa Kiddie Show:

   • 1 sedinta/saptamana – sedinta 60 min.
    TOTAL: 4 sedinte: 240 RON
   • 1 SEDINTA: 70 RON

    

    

   Cursuri dans Ibis Styles Erbas:

    

   Grupa Kiddie Start:

   • 1 sedinta/saptamana – sedinta 40 min.
    TOTAL: 4 sedinte: 240 RON
   • 1 SEDINTA: 70 RON

   Grupa Kiddie 4:

   • 1 sedinta/saptamana – sedinta 50 min.
    TOTAL: 4 sedinte: 240RON
   • 1 SEDINTA: 70 RON

    

   Grupa Kiddie 5:

   • 1 sedinta/saptamana – sedinta 40 min.
    TOTAL: 4 sedinte: 240 RON
   • 1 SEDINTA: 70 RON

    

   Cursurile de dans pentru copii se adreseaza tuturor copiilor ce isi doresc sa exploreze minunata lume a dansului!