Scoala de dans Magic Steps a conceput special pentru tine cursuri de dans care sa vina in sprijinul nevoilor tale. Fie ca esti adult in cautare de cursuri de dans pentru nunti, pentru pregatirea momentului cunoscut sub numele de „valsul mirilor” sau un adult care doreste sa se relaxaze dupa o zi de munca istovitoare sau unul care isi doreste sa petreaca timp de calitate prin relaxare in cadrul unor sedinte de dans sau un parinte care doreste sa dezvolte cat mai multe calitati copilului sau, Magic Steps a luat in calcul acest lucru si a conceput deja oferte cursuri de dans Bucuresti care sunt prezentate in detaliu mai jos :

Cursuri dans copii Bucuresti

  • Cursuri initiere dans copii
    (8 grupe): 4-12 ani
  • Cursuri de dans avansati
    (1 grupa): 7-14 ani
cursuri dans nunta

Cursuri dans nunti Bucuresti

Un real ajutor atunci cand vine vorba de pregatirea valsul mirilor pentru deschidearea nuntii tale. Valsul mirilor este cautat de peste 10000 de persoane anual si a devenit unul din cele mai importante momente din cadrul unui eveniment precum nunta.

Cursuri de dans adulti Bucuresti

Special conceput pentru relaxare dupa program, intretinerea sanatatii prin miscare si relationare sociala. Scoala de dans Magic Steps ofera cursuri de dans pentru adulti in sediile din Bucuresti sector 1. Poti intra pentru consultarea ofertei !

Înțelegem că oamenii au programe aglomerate și de aceea am creat o gamă largă de opțiuni de programare pentru toate nivelurile de experiență și pentru toate interesele. 

 

Cursuri dans gradinite

Acest optional de cursuri de dans pentru gradinite si afterschool este si o modalitate de dezvoltare personala prin dans pentru cei mici. Oferta Magic Steps adresata unitatilor de in invatamant prescolar cuprinde un program de initiere special conceput pentru copii gradinitei dumneavoastra.