Cursuri dans nunti Bucuresti oferite de Scoala de dans sportiv Magic Steps, scoala de dans care va poate ajuta sa transpuneti in dans bucuria acestei zile, sa realizati un dans relaxat, plin de incredere, prin serviciul special cursuri dans nunta Bucuresti. Pentru ca momentul acesta sa fie un succes apreciat de catre invitati cu aplauze, este recomandat sa va rezervati din timp cateva clipe pentru a crea impreuna “un moment magic”!

Unul dintre cele mai asteptate si emotionante momente ale nuntii este “dansul mirilor”. Este un moment unic in care toti invitatii privesc cu admiratie dansul special pregatit de tinerii casatoriti.

 

Cursuri de dans nunta, coregrafie valsul mirilor, cursuri dans nunti.

 

Alegerea melodiei potrivite.

Dansul de deschidere este de cele mai multe ori un vals vienez, un tango,un blues sau un colaj din mai multe melodii. Va recomandam sa alegeti o melodie care inseamna pentru voi ceva special. De exemplu, puteti alege o melodie care va aduce aminte de un moment emotionant din relatia voastra: primul blues dansat impreuna, prima plimbare in parc, primul “ Te iubesc” etc. Daca nu aveti o melodie preferata putem alege impreuna o melodie pentru dansul de deschidere.

Rezervati cateva ore pentru a invata dansul mirilor si a-l repeta.

Indiferent ca este vorba despre tango, vals sau blues ar fi indicat sa va acomodati unul cu celalalt si sa va sincronizati pasii si miscarile pe acordurile melodiei. Daca lasati totul la voia intamplarii sau va bazati pe improvizatie, este posibil ca din cauza emotiilor sa va piara orice urma de imaginatie si sa compromiteti acest moment. In general sunt necesare 5-7 sedinte pentru a deprinde miscarile si a va descurca onorabil pe ringul de dans, insa totul depinde de fiecare pereche in parte si in special, de determinarea fiecaruia. Sedintele se desfasoara intr-una din salile noastre de dans impreuna cu instructorul nostru care se va ocupa numai de dvs.

Alegerea unei coregrafii 
Cu siguranta va fi apreciata o miscare eleganta presarata pe alocuri cu figuri de stil potrivite dansului ales si eventual ruperi de ritm daca se opteaza pentru un colaj de melodii. Coregrafia va fi neaparat “conceputa” si in functie de salonul unde se va desfasura evenimentul, de tipul pardoselii, de amploarea rochiei de mireasa si nu in ultimul rand de gradul vostru de initiere in tainele dansului.

Scoala noastra de dans va propune un moment surpriza al serii care va cuceri in mod sigur invitatii dumneavoastra. Este vorba de un show de dans sportiv prezentat de perechi de dansatori profesionisti copii cu rezultate deosebite la concursurile nationale- putem adapta programul de dans in functie de cerintele si specificul fiecarui eveniment la care participa. Vor dansa atat dansuri Stadard, cat si dansuri Latino Americane, iar la finalul programului lor vor dansa un vals impreuna cu mirii si cu nasii. Va fi un moment deosebit si cu siguranta veti fi foarte incantati de efectul pe care il va avea acest show asupra invitatilor dumneavoastra.

 Cursurile de dans pentru nunta se vor desfasura in cele 2 locatii deosebite in care ne desfasuram activitatea in prezent: Hotelul Caro din Bulevardul Barbu Vacarescu nr. 164 A si Hotelul Ibis Styles Erbas din Strada Capitan Alexandru Serbanescu nr. 27,

 

Preturi pachete cursuri de dans nunti Bucuresti, cursuri valsul mirilor!

  Cursuri dans nunta:

  • Abonament standard  – sedinta 60 min. TOTAL: 5 sedinte: 850 RON
  • Abonament classic  – sedinta 60 min. TOTAL: 7 sedinte: 1050 RON
  • Abonament lux – sedinta 60 min. TOTAL: 10 sedinte: 1400 RON

  Pret sedinta

  • 1 sedinta 60 min. 200 RON
  • 1 sedinta 90 min. 270 RON

  Alege acum pachetul de cursuri dans nunta Bucuresti prin Magic Steps pentru un vals de neuitat !

  Te poti inscrie acum !

  Formular inscriere:

  Intrebari suplimentare ? Ne poti contacta sau chiar trimite mesaj :

  Datorita numarului mare de ore petrecute in salile de dans, exista posibilitatea ca pana la confirmarea inscrierii sa treaca un numar de 24 h.

  Multumim !