Dansul sportiv reprezinta unul dintre cele mai frumoase sporturi din lume, iar in ultimii ani interesul pentru acest sport a crescut in mod simtitor, dansul adresandu-se tuturor categoriilor de varsta.

Este fascinant pentru privitori, eleganta si frumusetea costumelor captiveaza pe oricine.

Va invitam cu drag la o lectie de dans sportiv pentru a va convinge!

Deschisa in vara anului 2006, Scoala de dans Bucuresti Magic Steps este prima scoala de dans Bucuresti sector 1 care se adreseaza cu precadere copiilor. Cursurile sunt structurate pe 12 grupe de dans pentru copii, formate in functie de varsta copiilor.

  • Cursuri initiere dans copii (8 grupe): 3-10 ani
  • Cursuri de dans avansati (1 grupa): 6-12 ani

 

Scoala de dans Magic Steps are 2 locatii pentru cursuri de dans Bucuresti :

Sediul 1 – Ibis Styles Erbas  – Aviatiei – Parc Herastrau

Sediul 2 – Hotel Caro – Floreasca – Barbu Vacarescu

Colaboram cu succes cu numeroase gradinite din Bucuresti unde instructorii nostri sustin cursuri de dans sportiv si dans modern, urmand programa pentru optionalul de dans  aprobata de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucuresti. Alegem cu deosebita grija programele si coregrafiile dansurilor, acestea fiind special concepute pe grupe de varsta.

Fiind solicitari numeroase a fost necesara deschiderea si unei grupe de cursuri de dans pentru adulti pentru initiere si relaxare prin dans.

Alege acum pachetul de cursuri dans nunta Bucuresti prin Magic Steps pentru un vals de neuitat !

Te poti inscrie acum !

Formular inscriere:

Intrebari suplimentare ? Ne poti contacta sau chiar trimite mesaj :

Datorita numarului mare de ore petrecute in salile de dans, exista posibilitatea ca pana la confirmarea inscrierii sa treaca un numar de 24 h.

Multumim !