Oferta Magic Steps adresata unitatilor de invatamant prescolar cuprinde un program de intiere special conceput pentru copii care contine dansuri sportive, dansuri moderne, dans popular, dans aerobic si elemente de baza din balet. Astfel, oferta noastra de cursuri de dans gradinite Bucuresti presupune si alegerea de melodii, care sunt foarte ritmate si foarte usor de reprodus, ora de dans devenind pentru copii o activitate extrem de placuta.

Idei optionale gradinita: cursuri dans copii.

Alegem cu deosebita grija programele si coregrafiile dansurilor, acestea fiind concepute pe grupe de varsta. Coordonarea miscarilor in dans este foarte importanta si de aceea incercam sa capatam mobilitatea si precizia de care avem nevoie prin exercitii specifice.

Astfel din categoria dansurilor sportive pentru copiii de gradinita recomandam dansuri mai usoare, ai caror pasi de baza pot fi dansati cu usurinta de catre acestia.

Din categoria Latino-americane copiii vor invata Cha Cha Cha si Jive iar din categoria Standard Vals lent si Vals Vienez. Deasemenea vor invata dansuri precum Lambada, Meneaito, Macarena, Salsa, Merengue, Menuet, Mambo precum si dansuri populare romanesti.

Pret/ luna/ cursant

 • 1 sedinta /saptamana – sedinta 20 min.
  TOTAL: 4 sedinte: 50 RON
 • 1 sedinta /saptamana – sedinta 30 min.
  TOTAL: 4 sedinte: 60 RON
 • 1 sedinta /saptamana – sedinta 40 min.
  TOTAL: 4 sedinte: 70 RON
 • 1 sedinta /saptamana – sedinta 60 min.
  TOTAL: 4 sedinte: 85 RON

 

Lectii de dans pentru copii – idee excelenta pentru un optional la gradinita.

Cursurile de dans sunt o alegere excelentă pentru un optional pentru copiii de grădiniță. Dansul nu este doar distractiv și plăcut, dar are și beneficii importante pentru dezvoltarea copiilor, atât din punct de vedere fizic, cât și mental și emoțional.

În primul rând, cursurile de dans îi ajută pe copii să își dezvolte coordonarea și controlul corporal. Dansul implică mișcări precise și grăbite, care necesită o bună coordonare între diferitele părți ale corpului. În timpul cursurilor de dans, copiii învață să controleze mișcările lor și să își dezvolte echilibrul și stabilitatea.

În al doilea rând, dansul poate îmbunătăți stima de sine și încrederea copiilor. Prin participarea la cursurile de dans, copiii au oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile sociale și de a socializa cu alți copii de aceeași vârstă.

De asemenea, învățarea unui dans și prezentarea sa în fața altora poate fi o experiență foarte pozitivă pentru copii, care îi poate ajuta să-și crească încrederea în propriile abilități.

În plus, cursurile de dans pot fi o modalitate excelentă de a introduce copiii la o varietate de stiluri muzicale și culturale. În timpul cursurilor, copiii pot învăța diferite stiluri de dans, precum dansul popular, dansul modern sau dansul clasic.

Acest lucru poate ajuta copiii să înțeleagă și să aprecieze mai mult diversitatea culturală și să-și dezvolte interesul pentru artă și muzică.

Cursurile de dans sunt o alegere excelentă pentru un optional pentru copiii de grădiniță. Dansul poate îmbunătăți coordonarea, controlul corporal, stima de sine și încrederea copiilor, iar învățarea unor stiluri diferite de dans poate fi o experiență distractivă și educativă pentru copii.

Care sunt cele mai importante avantaje ale practicarii dansului de catre un copil

Dansul poate oferi multe avantaje importante pentru dezvoltarea unui copil, atât din punct de vedere fizic, cât și mental și emoțional. Mai jos sunt enumerate câteva dintre cele mai importante avantaje ale dansului pentru un copil:

 1. Îmbunătățește coordonarea și controlul corporal – Dansul implică mișcări precise și grăbite, care necesită o bună coordonare între diferitele părți ale corpului. În timpul cursurilor de dans, copiii învață să controleze mișcările lor și să își dezvolte echilibrul și stabilitatea.
 2. Îmbunătățește stima de sine și încrederea – Prin participarea la cursurile de dans, copiii au oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile sociale și de a socializa cu alți copii de aceeași vârstă. De asemenea, învățarea unui dans și prezentarea sa în fața altora poate fi o experiență foarte pozitivă pentru copii, care îi poate ajuta să-și crească încrederea în propriile abilități.
 3. Dezvoltă creativitatea și imaginația – Dansul poate fi o modalitate excelentă de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor. Prin improvisație și exprimare corporală, copiii pot învăța să-și exprime ideile și emoțiile într-un mod artistic și creativ.
 4. Îmbunătățește sănătatea fizică – Dansul poate fi o modalitate excelentă de a îmbunătăți sănătatea fizică a copiilor. Prin mișcare și exerciții fizice, copiii pot îmbunătăți condiția fizică, sănătatea cardiovasculară și puterea musculară.
 5. Îmbunătățește abilitățile de învățare – Dansul poate ajuta copiii să își dezvolte abilitățile de învățare, cum ar fi concentrarea, memorarea și atenția la detalii. În timpul cursurilor de dans, copiii trebuie să învețe coregrafii complicate și să le reproducă cu precizie, ceea ce îi poate ajuta să își dezvolte abilitățile de învățare.

În concluzie, dansul poate oferi multe avantaje importante pentru dezvoltarea unui copil, atât din punct de vedere fizic, cât și mental și emoțional.

Participarea la cursuri de dans poate fi o modalitate excelentă de a îmbunătăți coordonarea și controlul corporal, stima de sine și încrederea, creativitatea și imaginația, sănătatea fizică și abilitățile de învățare.

Activitati optionale gradinita: iata de ce poate fi considerat dansul o activitate optionala.

Dansul poate fi o activitate opțională excelentă pentru copiii din grădiniță, deoarece oferă multe beneficii pentru dezvoltarea lor fizică, mentală și emoțională.

În primul rând, dansul poate ajuta la dezvoltarea coordonării și controlului corporal. Prin practicarea dansului, copiii învață să își coordoneze mișcările și să își dezvolte echilibrul și stabilitatea.

În plus, dansul poate fi o modalitate excelentă de a îmbunătăți sănătatea fizică a copiilor. Prin mișcare și exerciții fizice, copiii pot îmbunătăți condiția fizică, sănătatea cardiovasculară și puterea musculară.

Dansul poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a îmbunătăți abilitățile sociale ale copiilor. Participarea la cursuri de dans poate ajuta copiii să socializeze cu alți copii de aceeași vârstă și să își dezvolte abilitățile de comunicare și colaborare.

În plus, dansul poate ajuta copiii să își dezvolte creativitatea și imaginația. Prin improvizație și exprimare corporală, copiii pot învăța să își exprime ideile și emoțiile într-un mod artistic și creativ.

Dansul poate fi considerat o activitate opțională potrivită pentru copiii din grădiniță, deoarece oferă multe beneficii importante pentru dezvoltarea lor fizică, mentală și emoțională.

Participarea la cursuri de dans poate ajuta copiii să își dezvolte coordonarea și controlul corporal, sănătatea fizică, abilitățile sociale și creativitatea.

 

Iata de ce ar trebui gradinitele private sau de stat sa aiba un optional de dans pentru copii.

Există multe motive pentru care gradinițele, fie ele private sau de stat, ar trebui să ofere opționale de dans pentru copii. Iată câteva dintre ele:

 1. Dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării: Dansul poate ajuta la dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării, ceea ce poate fi benefic pentru copii în multe aspecte ale vieții lor. De exemplu, o dezvoltare mai bună a abilităților motorii poate ajuta la îmbunătățirea performanței lor în sporturi și alte activități fizice.
 2. Îmbunătățirea stării de sănătate: Dansul poate fi o modalitate distractivă și plăcută de a face exerciții fizice. Prin urmare, oferirea unor opționale de dans pentru copii poate ajuta la încurajarea unui stil de viață activ și sănătos.
 3. Dezvoltarea creativității: Dansul poate ajuta la dezvoltarea creativității și a imaginației copiilor. Aceasta poate fi benefică pentru dezvoltarea lor generală, precum și pentru dezvoltarea altor abilități, cum ar fi scrierea și desenul.
 4. Învățarea unor abilități sociale: Dansul poate fi o modalitate excelentă de a învăța abilități sociale precum cooperarea, comunicarea și lucrul în echipă. Aceste abilități sunt esențiale pentru succesul copiilor în multe aspecte ale vieții lor.
 5. Dezvoltarea încrederii și a stimei de sine: Dansul poate ajuta la dezvoltarea încrederii și a stimei de sine a copiilor. Participarea la un spectacol de dans sau la o prezentare poate fi o experiență foarte pozitivă pentru copii și poate ajuta la construirea încrederii și a stimei de sine.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care gradinițele ar trebui să ofere opționale de dans pentru copii. Dansul poate fi o modalitate distractivă și benefică pentru dezvoltarea lor generală și poate contribui la creșterea lor în multe feluri.