Relaxare si initiere prin dans!

Dansul este cel mai placut mod prin care scapi de stresul zilnic si de durerile de spate provocate de statul pe scaunul de la birou. Fiind o metoda placuta de miscare, dansul ajuta la modelarea corpului si iti tonifica intregul organism. Te ajuta sa capeti o dispozitie mai buna, sa socializezi, sa profiti de muzica buna si de atmosfera placuta. Vei invata sa dansezi mai multe stiluri de dans: de la dansuri Clasice Vals, Tango la dansuri latino americane Cha Cha Cha, Jive pana la dansurile Latino: Salsa, Bachata sau Merengue. Astfel vei reusi sa abordezi cu usurinta dansurile care iti plac si te reprezinta in momentul in care vei merge la o petrecere.

Cursuri de dans adulti Bucuresti

Cursurile de dans pentru Adulti se desfasoara in sediul din Aviatiei in incinta Aviatiei Wellness Center din Str. Soldat Gheorghe Pripu nr. 22A in zilele de Luni si Miercuri in intervalul orar 20.00-21.00.

Seriile sunt formate din maxim 20 persoane.

Cursuri de dans adulti:

Cursuri de initiere – 8 sedinte/luna

  • 2 sedinte/saptamana – sedinta 60 min.
  • TOTAL: 8 sedinte: 280 RON

Cursuri de initiere 4 sedinte/luna

  • 1 sedinta /saptamana – sedinta 60 min.
  • TOTAL: 4 sedinte: 200 RON
  • 1 ŞEDINŢĂ: 50 RON

Magis Steps a creat cursuri de dans adulti ca mod de relaxare si initiere intr-o adevarata a arta a frumosului. Invata salsa, bachata sau merengue.